Designmerk - Voor de mooiste designmeubels.

Designmerk - Voor de mooiste designmeubels.

Intex Drijfmat Hart Sweetheart 155x135x25cm

Intex Drijfmat Hart ...

€ 11,66

Paperdreams Snoepbeker ?12x14cm - Speciaal Voor Jou

Paperdreams Snoepbek ...

€ 1,58

Intex Luchtbed King Classic Downy Durabeam 203x183x25cm

Intex Luchtbed King ...

€ 16,15

Snoepbeker ?12x14cm - Fijne Vakantie

Snoepbeker ?12x14cm ...

€ 2,46

Intex Zwembril Silicone Sport Racing 8+

Intex Zwembril Silic ...

€ 3,90

Paperdreams Snoepbeker ?12x14cm - 16 Jaar

Paperdreams Snoepbek ...

€ 1,58

Sunware Omega Opbergbox M Met Deksel 11L 38x27x14,5 Cm

Sunware Omega Opberg ...

€ 5,34

Lijm Hobby In Flacon 100ml

Lijm Hobby In Flacon ...

€ 1,76

Sunware Nesta Opbergbox 32 Liter Transparant 46x36x25cm

Sunware Nesta Opberg ...

€ 6,34

Sunware Q-line Bedbox 60 Liter Transparant 80x50x18 Cm ZONDER WIELEN

Sunware Q-line Bedbo ...

€ 23,07

Brabantia PerfectFit 10-12 Liter Vuilniszakken C Rol A 20 Zakken

Brabantia PerfectFit ...

€ 2,95

Sunware Basic Wasmand 40 Liter Zilver 65x44x25cm Kunststof

Sunware Basic Wasman ...

€ 12,83

Sunware Afwasbak 3 Liter Zilver 25x25x9,5 Cm<br>

Sunware Afwasbak 3 L ...

€ 1,73

Sunware Club Cuisine Vlaaidoos Met Lift 5.9 Liter Transparant/blauw Diameter

Sunware Club Cuisine ...

€ 10,94

Sunware Sigma Home Kaasdoos Met Tray 2 Liter Transparant/donkergrijs

Sunware Sigma Home K ...

€ 11,24

Farmwood Tuinbeeld Lam Staand 17,5x6x12,5cm

Farmwood Tuinbeeld L ...

€ 7,95

Welkom bij Designmerk

Je bent een liefhebber van designmeubelen. Je hebt al veel winkels bezocht. Helaas vind je niet het designmeubel dat precies voldoet aan je wensen. Ook heb je gezocht op de websites van diverse webshops. Ook daar kun je het door jou gewenste designmeubel niet vinden. Gelukkig hoef je de moed niet op te geven. Op deze vergelijkingssite met meer dan 4.300 designartikelen vind je ongetwijfeld het designmeubel waar je al zo lang naar op zoek bent.

Je kunt zoeken met het zoekmenu

Ook deze vergelijkingssite heeft natuurlijk een zoekmenu. Onder Maak uw keuze worden in alfabetische volgorde de artikelen op deze vergelijkingssite genoemd, van Baby commode tot Zadelkruk. Uiteraard kun je in deze lange alfabetische lijst op zoek naar het door jou gewenste designartikel. Zoeken in en lange lijst met artikelen is niet altijd eenvoudig. Daarom besluit je om geen gebruik te maken van het zoekmenu.

Zoeken naar een bepaald artikel met het zoekvenster

Vind je het lastig om in een lange alfabetische lijst te zoeken naar het door jou gewenste designmeubel? Dan kun je uiteraard gebruikmaken van het zoekvenster. Op zoek naar bijvoorbeeld een design boekenkast of naar een design nachtkastje? Vermeld dan boekenkast of nachtkastje in het zoekvenster. Klik vervolgens op zoeken. Een pagina met boekenkasten of nachtkastjes verschijnt direct in beeld. Met behulp van het zoekvenster kun je dus eenvoudiger en sneller zoeken naar het gewenste artikel.

Zoeken op prijs, merk en kleur

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een boekenkast van een bepaald merk of met een bepaalde kleur of prijs? Maak dan bij het zoeken naar een boekenkast wel gebruik van het keuzemenu. Alleen dan kun je namelijk zoeken op een boekenkast met bijvoorbeeld een bepaalde prijs. Dat doe je door te klikken op Alle prijzen. Vervolgens selecteer je de door jou gewenste prijsklasse. Je kunt ook zoeken op kleur  of op merk. Dat doe je door te klikken op Alle kleuren of op Alle merken. Vervolgens selecteer je de door jou gewenste kleur of het door jou gewenste merk. Na het selecteren van de prijs, de kleur of het merk verschijnen er uiteraard alleen boekenkasten van die prijs, met die kleur of van dat merk in beeld. Zoeken naar een boekenkast met een bepaalde prijs en van een bepaald merk kan natuurlijk ook. Je klikt dan eerst onder Alle prijzen op de door jou gewenste prijzen. Vervolgens klik je onder Alle merken op het door jou gewenste merk. Uitsluitend boekenkasten met de door jou gewenste prijs en van het door jou gewenste merk verschijnen er dan in beeld.

Eenvoudig vergelijken van artikelen

Stel je hebt op deze vergelijkingssite met succes  gezocht naar bijvoorbeeld nachtkastjes. Een eerste pagina met nachtkastjes verschijnt in beeld. Door de duidelijke afbeeldingen en de vaak uitvoerige omschrijvingen kun je de verschillende nachtkastjes goed met elkaar vergelijken. Is niet heel de omschrijving zichtbaar. Klik dan op de afbeelding. Direct wordt de hele omschrijving zichtbaar. Door de duidelijke afbeeldingen en omschrijvingen kun je snel en eenvoudig het nachtkastje vinden dat het beste voldoet aan je wensen.