Designmerk - Voor de mooiste designmeubels.

Designmerk - Voor de mooiste designmeubels.

Metaltex Vlamverdeler D19cm 5st.

Metaltex Vlamverdele ...

€ 22,62

Asbak Tin ?10x5cm

Asbak Tin ?10x5cm

€ 1,61

Leifheit Blikopener Exact

Leifheit Blikopener ...

€ 9,86

Duralex Schaal Lys Stapelbaar Rond 310ml Hardglas 12cm 6stuks

Duralex Schaal Lys S ...

€ 7,65

Amefa Theelepel 48 St

Amefa Theelepel 48 S ...

€ 9,86

Brabantia Overtrek Voor Mouwplank Lub 60x10 Cm

Brabantia Overtrek V ...

€ 6,25

Brabantia Raspschaaf Tasty Grijs

Brabantia Raspschaaf ...

€ 12,31

Karaf Bacchus 1,0 Ltr

Karaf Bacchus 1,0 Lt ...

€ 4,32

Vouwblaadjes 20x20cm 10 Pak X 90 Vel

Vouwblaadjes 20x20cm ...

€ 25,57

Duralex Tumbler Picardie 160ml Hardglas Doos A 6 Stuks

Duralex Tumbler Pica ...

€ 6,85

Gilde Wijnglas 29cl Ds/6

Gilde Wijnglas 29cl ...

€ 15,34

Leifheit Pegasus 200 Solid Comfort Droogrek

Leifheit Pegasus 200 ...

€ 72,66

Metaltex Opbergmand Voor Onder Kastplank 30cm Breed

Metaltex Opbergmand ...

€ 7,16

Metaltex Zeef Plastic Met Plastic Zeefgaas 18cm

Metaltex Zeef Plasti ...

€ 6,25

Henzo Clipframe 21x30 Cm Normaal

Henzo Clipframe 21x3 ...

€ 5,35

Mammoet Borrelglas Budgetline Bostonshot 350ml (set Van 6)

Mammoet Borrelglas B ...

€ 5,35

Welkom bij Designmerk

Je bent een liefhebber van designmeubelen. Je hebt al veel winkels bezocht. Helaas vind je niet het designmeubel dat precies voldoet aan je wensen. Ook heb je gezocht op de websites van diverse webshops. Ook daar kun je het door jou gewenste designmeubel niet vinden. Gelukkig hoef je de moed niet op te geven. Op deze vergelijkingssite met meer dan 4.300 designartikelen vind je ongetwijfeld het designmeubel waar je al zo lang naar op zoek bent.

Je kunt zoeken met het zoekmenu

Ook deze vergelijkingssite heeft natuurlijk een zoekmenu. Onder Maak uw keuze worden in alfabetische volgorde de artikelen op deze vergelijkingssite genoemd, van Baby commode tot Zadelkruk. Uiteraard kun je in deze lange alfabetische lijst op zoek naar het door jou gewenste designartikel. Zoeken in en lange lijst met artikelen is niet altijd eenvoudig. Daarom besluit je om geen gebruik te maken van het zoekmenu.

Zoeken naar een bepaald artikel met het zoekvenster

Vind je het lastig om in een lange alfabetische lijst te zoeken naar het door jou gewenste designmeubel? Dan kun je uiteraard gebruikmaken van het zoekvenster. Op zoek naar bijvoorbeeld een design boekenkast of naar een design nachtkastje? Vermeld dan boekenkast of nachtkastje in het zoekvenster. Klik vervolgens op zoeken. Een pagina met boekenkasten of nachtkastjes verschijnt direct in beeld. Met behulp van het zoekvenster kun je dus eenvoudiger en sneller zoeken naar het gewenste artikel.

Zoeken op prijs, merk en kleur

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een boekenkast van een bepaald merk of met een bepaalde kleur of prijs? Maak dan bij het zoeken naar een boekenkast wel gebruik van het keuzemenu. Alleen dan kun je namelijk zoeken op een boekenkast met bijvoorbeeld een bepaalde prijs. Dat doe je door te klikken op Alle prijzen. Vervolgens selecteer je de door jou gewenste prijsklasse. Je kunt ook zoeken op kleur  of op merk. Dat doe je door te klikken op Alle kleuren of op Alle merken. Vervolgens selecteer je de door jou gewenste kleur of het door jou gewenste merk. Na het selecteren van de prijs, de kleur of het merk verschijnen er uiteraard alleen boekenkasten van die prijs, met die kleur of van dat merk in beeld. Zoeken naar een boekenkast met een bepaalde prijs en van een bepaald merk kan natuurlijk ook. Je klikt dan eerst onder Alle prijzen op de door jou gewenste prijzen. Vervolgens klik je onder Alle merken op het door jou gewenste merk. Uitsluitend boekenkasten met de door jou gewenste prijs en van het door jou gewenste merk verschijnen er dan in beeld.

Eenvoudig vergelijken van artikelen

Stel je hebt op deze vergelijkingssite met succes  gezocht naar bijvoorbeeld nachtkastjes. Een eerste pagina met nachtkastjes verschijnt in beeld. Door de duidelijke afbeeldingen en de vaak uitvoerige omschrijvingen kun je de verschillende nachtkastjes goed met elkaar vergelijken. Is niet heel de omschrijving zichtbaar. Klik dan op de afbeelding. Direct wordt de hele omschrijving zichtbaar. Door de duidelijke afbeeldingen en omschrijvingen kun je snel en eenvoudig het nachtkastje vinden dat het beste voldoet aan je wensen.